Поцупив тещині гроші

photo«Зять, аби взять» – каже народна мудрість. У правдивості цього твердження нещодавно переконалася 81-річна жителька Чорткова. У неї чоловік доньки зі сховку поцупив майже 1700 гривень.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чортківського райвідділу міліції Андрій Свинарчук, із заявою про крадіжку грошей до них звернулася пенсіонерка. 81-річна жінка бідкалася – у неї з помешкання викрали її заощадження. За словами потерпілої, це міг зробити її зять, який напередодні зайшов до неї в гості.

Міліціонери розшукали родича заявниці. 45-річний чоловік своєї провини заперечувати не став. Зізнався, що спокусився на тещині заощадження. Підглянув, де вона ховає гроші і одного дня, скориставшись моментом, викрав звідти майже 1700 гривень. Чужі гроші він не встиг ще витратити, міліціонери вилучили їх.

Родинні відносини не звільняють від кримінальної відповідальності. За вчинене 45-річному чоловікові доведеться понести покарання за частиною 1 статті 185 ККУ (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися