Розпочався місячник “Увага! Діти на дорозі!”

PM490image001До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучатимуться працівники закладів освіти, центрів дитячої творчості, Державтоінспекції, громадських та релігійних організацій та усі ті,  кому небайдуже збереження дитячого життя на дорозі.

Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання. Крім того, для підготовки вулично-дорожньої мережі до нового навчального року Державтоінспекція проведе обстеження ділянок, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

Приділити більше уваги дітям потрібно й батькам. Пам’ятайте – безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

Вам також може сподобатися