В Борщеві в День Незалежності відбувся патріотично-вишкільних захід

qz8Kn4zcuGUВ Борщеві 24 серпня відбулися панахида за загиблими за волю та незалежність України та патріотичне віче.
На центральній площі міста ВО «Свобода» зорганізувала майстер-клас зі збирання та розбирання автомата Калашникова (АК-74) та, залучивши районне відділення «Червоного хреста» провели навчання з надання першої медичної допомоги.
Бойова зброя привернула неабияку увагу всіх людей, які в День Незалежності вийшли зі своїх домівок. Бажаючих вправлятись зі зброєю було багато. Жінки з цікавістю, чи не вперше, брали в руки грізний макет автомата, чоловіки згадували з чим їм доводилось нести службу в лавах збройних сил. Але найбільшу цікавість проявили найменші українці. Їм тільки тепер стало зрозуміло з чим наші українські вояки захищають свою країну.
Як відомо, у безпосередній близькості до державного кордону України російські військові зосередили бойову техніку та особовий склад, а на сході нашої держави гинуть справжні патріоти України. Тому надзвичайно актуальним є проведення вишкільного заходу саме в цей час.
Дуже гармонійно виглядали учасники зодягнуті у вишиванки з автоматом в руках. Тим самим ми показуюємо, що Україна є миролюбивою нацією хліборобів, та коли потрібно – беремо в руки зброю та можемо дати гідну відсіч всім, хто зазіхає на цілісність нашої Держави. Даний майстер-клас буде постійним заходом.
З ініціативи волонтерського руху «Воля» були зібрані кошти для купівлі амуніції землякам, які воюють в зоні АТО.

Вам також може сподобатися