Як відомі телешоу зробили тернополян відомими і знаменитими

hqdefaultБезліч тернополян уже спробували свої сили у різноманітних кастингах, талант-шоу, конкурсах. За них ми віддавали свої голоси у смс-ках, вболівали та з цікавістю спостерігали за розвитком їх кар’єри. Кастинги на шоу перетворили місцевих жителів на зірок, зробивши їх відомими і знаменитими. Про те, як змінилось життя тих, хто брав участь у різних кастингах і телешоу, пропонуємо переглянути у нашому черговому топі.

1) Софія Павліченко.

Тернополянка Софія Павліченко взяла участь у шоу “Голос країни”. Готувала до участі в телешоу Софійку одна з найкращих в Україні педагогів по вокалу – Ірма Гвініашвілі. У неї тренуються багато зірок вітчизняногошоу-бізнесу – Еріка, Іван Дорн, Наталія Бучинська, Іларія тощо. Попри це, пані Ірма для тернополянки не просто наставниця, а ще й друга мама. Саме під час одного із занять з вокалу вона познайомилася із Гіоргієм – сином викладачки, який став чоловіком Софії.

Дівчина не пройшла перший тур “Голосу”– до неї не розвернулось жодне суддівське крісло. Після виступу на шоу вона спробувала себе у кастингу в дівочий бенд Freedom Jazz і пройшла. Продюсер колективу Олена Коляденко.

Дівчина виступає на різноманітних світських заходах та бере участь у багатьох телепрограмах, зокрема у шоу “Вечірній Київ”.

2) Володимир Мелех.

Житель села Озерна, що на Зборівщині, Володимир Мелех, взяв участь у шоу “Великий пекарський турнір”. Кожного тижня на екранах телевізорів можна було побачити, як Володимир пече смачні десерти й цікаво презентує їх. За час проекту він презентував близько десяти різноманітних випічок, рецепти яких можна тепер знайти і в інтернеті. До шоу чоловік працював вчителем інформатики, зараз обіймає посаду директора школи у сусідньому селі та пише вірші.

Каже, що незалежно від шоу його життя все рівно б змінилося, адже він активний і цілеспрямований.

– Якихось різких кардинальних змін нема, мене не запросили навіть на шефа в тернопільську кондитерську. Але це моє хобі, тому я не переймаюся, а продовжую робити те, що мені подобається. Звісно, що варто йти на кастинги, але треба спитати себе чи потрібно вам це і чи це принесе якусь користь. Адже кастинги, які б вони не були, це завжди переживання і стреси. Звісно, після турніру я став більш професійно підходити до десертів, і коли замовляю їх в наших кав’ярнях, то часто бачу недоліки, а деколи й те, як ціна десерту не відповідає його якості, – розповів ДОБІ Володимир Мелех.

3) Роман Чихарівський.

Житель Тернопільщини Роман Чихарівський задовго до того, як почав випускати книжки, взяв участь у шоу “Суперзірка”. Письменник згадує, що у той день було холодно і на кастингу він був страшенно голодним і знервованим.

– Найліпше, що пам’ятаю, це такий якийсь дуже інтенсивний пофігізм, який з’явився після того, як у своїй черзі довелося чекати кілька годин. Тобто нас там всіх були зареєстрували, дали такі номерочки, тири-пири, сказали, що треба займати чергу. І так там багато було людей, що ойоооу. І чекав я кілька годин, чекав-чекав, розстроїв гітару, почав там щось мутити, налаштовувати, ще гірше зробив, кілька годин ходив тим Палацом Мистецтв (там же й був кастинг) і усіх задовбував якимись своїми дурними приколами і жартами, – розповідає Роман Чихарівський.

– А коли до мого виступу лишилося 15 хвилин, я був таким безсилим і збайдужілим, що вирішив не переодягатися у свій костюм, який притягнув аж з Тернополя. І от я збираюся вже зайти на так звану сцену, вже відхиляю ширму і думаю: “Курва мать, я в грубих зимових спортивних штанах і нечистих чоботах, а також у потріпаному светрі грубої в’язки, з гітарою, яку налаштовував самотужки зі своїм слонячим слухом і… мені справді це все не потрібне, а ще я якогось фіга забув слова. Амінь”. І зайшов я за ширму. І відспівав. І, даруйте на слові, відіграв. І, на щастя, нема жодних відеодоказів того, як я отримав свою хвилину слави. А тепер, дорогі брати і сестри, висновок: завдяки участі у тому шоу я зрозумів, що таким я займатися більше не буду. Я то зрозумів вчасно, я то прийняв спокійно, я тому зрадів. І відтоді, до речі, я ніколи не ходжу в спортивних штанах. Тим більше, в грубих. Тим більше взимку, – підсумував письменник.

4) Таня Песик і Віктор Гевко.

Віктор Гевко і Таня Песик. Учасники тернопільської команди КВН “VIP” тричі були учасниками програми “Розсміши коміка”, тричі вони забирали максимальний виграш. Після шоу Таня і Вітя стали героями шоу “Країна У”. Також часто жартівників можна побачити на корпоративах у складі команди КВН VIP.

5) Ніно.

Терноплянка Ніно брала участь у шоу “Танцюють всі”. В одному із своїх інтерв’ю танцівниця сказала, що на шоу не відкрила для себе нічого нового, оскільки там вирішує головну роль не майстерність, а техніка. Хіп-хопу, яким вона захоплюється, там немає, а якщо й є, то виглядає дуже гламурно. У Тернополі дівчина продовжує вчити танцювати хіп-хоп. Має свою власну школу танцю. Каже, що навчити можна будь-кого, потрібно лише бажання.

Побачити виступи Ніно можна на різноманітних заходах, що проходять у Тернополі. Також тернополянка на відборі конкурсу Євробачення танцювала під час виступу Едуарда Романюти.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися