Тернополян просять підтримати акцію “Шкільний портфелик”

portfelБільше ста пакунків із зошитами, пеналами, обкладинками для підручників, простими та кольоровими олівцями, фломастерами та іншим необхідним шкільним приладдям отримають сироти, діти позбавлені батьківського піклування, з багатодітних та малозабезпечених сімей.

Традиційно на початку навчального року в Тернопільському благодійному фонді “Карітас” відбудеться акція “Шкільний портфелик”.

Цього року чимало благодійників допомагають українській армії, ресурси вичерпуються, тому долучитися до акції просять тернополян. Шкільне приладдя можна приносити в благодійний фонд “Карітас” до 27 серпня. Докладно – у сюжеті кореспондента телекомпанії TV-4.

Нагадаємо, акцію “Шкільний портфелик” Тернопільський благодійний фонд “Карітас” організовує щороку. Цьогоріч пакунки з шкільним приладдям отримає менше дітей, бо чимало благодійників спрямували свою допомогу армії.

– 27 серпня о 12 годині в «Карітасі» пройде щорічна акція під назвою «Шкільний портфелик». За статистикою минулих років ми могли зорганізувати більш розширену акцію і допомогти 250-300 дітям. Цього року, з огляду на події в країні, довелося все скоротити, – каже генеральний директор Тернопільського благодійного фонду “Карітас” Андрій Марчак.

Допомогу отримають близько ста дітей, каже отець Андрій Марчак. У «Карітасі» дякують усім благодійникам.

– Є прохання напередодні акції, яка пройде 27 серпня, щоб спроможні долучилися. Шкільне приладдя, зошити та інше можна приносити на вулицю Замонастирську,1 у Тернопільський благодійний фонд “Карітас, – каже він.

Мета акції “Шкільний портфелик” – не лише допомогти матеріально потребуючим дітям, а й показати, що оточуючі люди дбають і опікуються ними, завжди готові їх підтримати.

Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися