ФК «Тернопіль» покидає Кубок України

apuestas_deportivas_futbolФутбольна фортуна у матчі 1/16 фіналу Кубку України усміхнулась кіровоградській «Олександрії». За підсумком чотирьох таймів ФК «Тернопіль» та їхні суперники зіграли внічию. Але у серії пенальті для перемоги місцевій команді не вистачило усього лише одного голу.

На першій хвилині гри ФК «Тернопіль» відразу ж заявив про себе, як про переможця. Замикаючи головою навісну передачу, рахунок відкрив Віталій Богданов. Ще один гол господарі поля забили на дев’ятій хвилині. Однак арбітр зафіксував положення «поза грою», і свій результат ФК «Тернопіль» так і не покращив. Не відставали й суперники із Кіровограду – на десятій хвилині олександрієць Євген Чепурненко зрівняв рахунок. Після кількох небезпечних атак від гравців ФК «Тернопіль» результат все ж залишився незмінним. Й перший тайм завершився із рахунком 1:1.

ВОЛОДИМИР ШАРАН, головний тренер ФК «Олександрія»

«Я вважаю, що поєдинок був рівний. Може десь, скажемо так, в деяких моментах, я маю на увазі в головних моментах, була перевага у Тернополя, тому що вони могли забивати нам. Ну і, звичайно, в нас теж були моменти, але дійсно це був справжній кубковий поєдинок».

Друга сорокап’ятихвилинка розпочалась із гострої атаки тернополян. Змінити перебіг гри кілька разів намагались Богдан Семенець та Ігор Мединський. Але по завершенні основного часу рахунок так і залишився 1:1. Не допомогли також два додаткові тайми по п’ятнадцять хвилин, що призначили арбітри згідно з регламентом фіналу Кубку України.

Результат змінився тільки в серії пенальті. Чотири одинадцятиметрових забили гості поля, натомість від місцевих футболістів у ворота суперника потрапило лише три голи.

Не зважаючи на програш, тренер ФК «Тернопіль» грою своїх підопічних задоволений.

ВАСИЛЬ ІВЕГЕШ, головний тренер ФК «Тернопіль»

«Ми побачили нашу команду, яка на рівні грала із командою Прем’єр Ліги, яка цього року мала увійти. По моментах я би сказав, що ми більше мали моментів. І давайте не будемо їх судити строго по цій грі, тому що, ви бачили, вони віддали все, що могли. До них ніяких претензій немає. Всі ми знаємо, що пенальті – це лотерея».

Нагадаємо, після цієї невдалої серії пенальті ФК «Тернопіль» покидає Кубок України з футболу.
Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися