Допоможіть 9-річному Давиду

thumb_25529_news_m 9-річний Давид Юркевич народився з однією ниркою. Лікарі діагностували у хлопчика м’язову дистрофію Дюшена. Зараз дитині потрібне дороге лікування у США. Мама Давида не в змозі самостійно його оплатити, тому просить небайдужих про грошову допомогу.
М’язова дистрофія Дюшена — це генетична хвороба, що характеризується швидким прогресуванням м’язової дистрофії, яка призводить до повної втрати здатності рухатися та в підсумку до смерті. Хворіють тільки чоловіки. Жінки можуть бути носіями гена.
– Діагноз Давидові поставили після шести років, – розповідає мама хлопчика Наталія Серебряк. – Коли йому було вісім років, я зробила тест ДНК і лікарі виявили мутацію. Минулого року він ще ходив, зараз уже в інвалідному візку. Допомогти йому можуть лише у США, оскільки у нас немає спеціалістів.
Хлопчик наразі не проходить ніякого лікування, лише приймає ліки підтримки м’язів, які приймають спортсмени. Та ліки до серця.
– Нам іще пропонують реабілітацію у Варшаві, але це лише реабілітація, а власне лікування може бути лише у США, – додає пані Наталія. – Проте курс лікування дорогий, тому я дуже прошу небайдужих людей допомогти.
Зі слів мами Давида, хлопчик – дуже допитливий, любить читати та гратись. А його найзаповітніша мрія — знову почати ходити.
Довідка
Контактний телефон мами хлопчика 097-245-11-36 Наталія. Кошти на лікування можна перерахувати – на картку Приватбанк: 5168 – 7572 – 6472 – 3927 для Серебряк Наталії.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися