Браслети “виживання” і шоколадки-”путінки” продавали юні збаражани, щоб допомогти солдатам-землякам

DSC_0206-650x41823 і 24 серпня активісти районної ради старшокласників «Голосок» БДЮТ та молодіжної організації Євроклуб «Крок» ЗОШ №2 провели ярмарок благодійності для потреб військових, які беруть участь в АТО на Сході України. За свій патріотичний крам збаразька молодь виручила трохи більше п’яти тисяч гривень.
Дівчата і хлопці виготовили кілька сотень синьо-жовтих браслетів- оберегів, синьо-жовтих стрічок. Крім цього, пропонували придбати прапорці, жовті і блакитні надувні кульки, іграшкові автомобілі з національною символікою. Креативу молоді не було меж: миттю розходились шоколадні батончики − «путінки», усім, хто бажав, юні художники малювали на щоках синьо-жовті та червоно-чорні прапори і герби-тризуби.

Під час благодійного ярмарку активісти зібрали 5014 грн. Ці кошти вони передали у координаційний центр при районному штабі національного спротиву. Також молоді люди передали нашим землякам, які перебувають на Сході України, шість синьо-жовтих прапорів, освячених 22 серпня на горі Гонтова разом із великим Державним прапором, і велику кількість браслетів-оберегів, синьо-жовтих стрічок і прапорців, а також дитячі листи і малюнки.

Джерело: Народне слово

Вам також може сподобатися