Знайшли тіло 25-річного чоловіка, який у неділю випав із катеру

thumb_27068_news_m Чотири дні працівники рятувально-водолазної служби Тернопільщини шукали тіло 25-річного Віталія, який випав з теплоходу “Герой Танцоров” і потонув. Трагедія сталася у неділю, 31 серпня.
– Екіпаж теплоходу не зафіксував місця, тому водолази працювали фактично навпомацки, – каже начальник обласної рятувально-водолазної служби Василь Козак. – Днище озера дуже замулене. Видимість – нульова. З понеділка ми відпрацьовували кожен квадрат Ставу. Водолаз занурювався у воду, але безрезультатно…
Сьогодні, 4 вересня, тіло загиблого виплило на поверхню, додає пан Козак. Течією його віднесло майже до “Маяка”. Наразі біля Ставу працюють оперативники.
Поспілкувавшись із рідними потопельника, журналісти 20minut.ua дізналися, що, коли Віталій випав у воду, ніхто з присутніх на борту теплохода не кинувся його рятувати. Члени екіпажу кидали тільки рятувальні круги та мотузку. Поки розвертали судно, було вже запізно.
– У Віталія були судоми, він ніколи незаходив у воду більше, ніж до пояса, – із розпачем каже мама Олена. – Тому він не міг допливти навіть до того круга. Такий біль проймає серце… Віталій був дуже роботящий. Без батька тепер залишився його чотирирічний синочок.
Жінка наголосила, що її родина збирається подавати до суду на власників та працівників теплоходу щодо недбалого ставлення до своїх обов’язків, які, зрештою, призвели до смерті її сина.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися