Тернопільські біатлоністи здобули нагороди на чемпіонаті України

biatl-olimp-30-09-9Відкритий чемпіонат України серед юнаків та дівчат з літнього біатлону, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Б.Зоріна, та відкритий чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок відбувся В Чернігові на базі олімпійської підготовки СДЮШОР.

Участь у змаганнях прийняли і біатлоністи збірної Тернопільської області. Як повідомляє директор ТОДЮСШ з біатлону Анатолій Яцина, у загальнокомандному заліку наші біатлоністи серед юнаків та дівчат були третіми, а серед юніорів та юніорок здобули друге місце.

Чемпіонами у своїх вікових групах стали майстер спорту України Ірина Беган (учениця Тернопільської ОДЮСШ з біатлону, тренер Ігор Починок ) та кандидат в майстри спорту Марія Кручова (ТО ШВСМ, тренер Олег Бунт).

Представляли нашу команду вихованці фізкультурно-спортивних товариств «Колос», та «Динамо» – учні-спортсмени Тернопільської ОДЮСШ з біатлону Беган Ірина, Гончарук Ольга, Дячук Наталія (тренер Ігор Починок), Цебринський Назарій, Бригадир Роман, Бригадир Руслан, Трачук Ярослав, Марфут Микола, Брикайло Мар’яна (вихованці тренера Бурика Назарія), Труш Віталій, Лесюк Тарас, Ільницька Василина (т-во «Динамо» тренери Олег та ІринаМеркушини), Гарбуз Віталій, Кручова Марія, Підгрушний Андрій (ТО ШВСМ, тренер Олег Бунт).

Вам також може сподобатися