Розгром ФК Тернопіль

baranets_b-300x231Дебютанти першої ліги жваво почали виступи в чемпіонаті, показуючи “зуби” лідерам і впевнено набираючи очки. Холодним душем для муніципалів став виїзд до центральної України.

Баранець, НиваПідопічні Василя Івегеша зазнали дошкульної поразки від “Зірки” з Кіровограда. У воротах Русана розписався і колишній гравець тернопільської “Нива” Григорій Баранець.

Зустріч почалася при таких складах команд:

Зірка: 72. Козаченко, 2. Допілка, 55. Чередниченко, 9. Щедрий, 20. Фатеєв, 21. Загальский, 22. Баранець Г., 29. Рожок, 4. Мостовий, 50. Акименко, 66. Осадчий

Тернопіль: 77. Русан, 3. Дубчак А., 4. Атласюк, 5. Клекот, 6. Курицький, 8. Кондзьолка, 11. Полянчук, 9. Мединський, 16. Семенець, 17. Богданов В., 20. Волошинович

Початок розгрому поклас саме Баранець, який вразив ворота влучним ударом з штрафного. Господарі подвоїли рахунок на 34-й хвилині. Надії на вдалий результат в душах тернопільських футболістів посіяв Семенець, який на 39-й хвилині скоротив відставання. Та в другому таймі “Зірка” не збавляла оборотів. Бацула і двічі Рудницький ввігнали нашу команду в тяжку депресію. Тренер муніципалів намагався замінами привести вихованців до тями, та марно. Господарі ж могли забити ще.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися