На вимогу прокуратури заставу у 30 000 гривень колишньому правоохоронцю замінили триманням під вартою

7210_b Суд завдоволив клопотання прокуратури та змінив запобіжний захід колишньому міліціонеру, обвинуваченому в отриманні 500 доларів США неправомірної вигоди, на тримання під вартою без визначення розміру застави.
Встановлено, що колишній дільничий райвідділу, обвинувачений в отриманні неправомірної вигоди у 500 доларів США у 2013 році, порушуючи ухвалу Гусятинського районного суду, систематично не з’являвся на судові засідання, через що був оголошений у розшук. Злагодженими діями прокуратури та міліції місце знаходження обвинуваченого встановлено. Його затримано та доставлено до суду. Сам екс-правоохоронець пояснив, що впродовж кількох місяців гостював у сестри в Росії.
Оскільки обвинувачений обґрунтовано підозрюється у вчиненні тяжкого злочину та намагався різними способами уникнути відповідальності, прокурор звернувся із клопотанням змінити обвинуваченому запобіжний захід.
Суд клопотання задоволив. Відповідно до вимог чинного законодавства, внесена екс-міліціонером  застава   у розмірі 30 000 гривень підлягає стягненню у дохід держави.

Вам також може сподобатися