У департаменті охорони здоров’я Тернопільської ОДА – новий керівник

6Департамент охорони здоров’я Тернопільської обдержадміністрації очолив Володимир Курило. Новопризначеного керівника колективу департаменту та головним лікарям міських і обласних медичних закладів представив 9 вересня заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра.
Леонід Олексійович наголосив, що в галузі охорони здоров’я області чимало проблем, які потребують вирішення.

«В умовах недофінансування, незакінчених реформ медична галузь потребує фахового  підходу, – наголосив Леонід Олексійович. – Суспільство висуває  підвищені вимоги до якості надання медичних послуг. Однак багато претензій є обґрунтованими. Тому першочерговим завданням нового керівника є відновити довіру населення до людей у білих халатах та започаткувати зміни у медичній галузі краю».

Заступник голови облдержадміністрації зауважив, що зараз необхідно створити команду однодумців серед медиків і на рівні області, і на рівні районів. Тільки тоді можна сподіватися на позитивний результат.

«Ні для кого не секрет, що станом справ у галузі медицини незадоволені і пацієнти, і влада, тому  разом ми маємо докласти максимум зусиль, аби покращити ситуацію, – звернувся до присутніх Володимир Курило. – Сподіваюся, разом нам вдасться виконати всі завдання, серед яких – робота над покращенням матеріально-технічної бази, подолання корупції і підняття престижу професії медичного працівника,  покращення медичного обслуговування населення».

Довідково: Володимир Михайлович Курило народився 2 липня 1961 року в с. Травневе Збаразького району. В 1986 році закінчив Тернопільський державний медичний інститут.
Працював заступником головного лікаря Лановецької центральної районної лікарні.
У 2005 році призначений на посаду керівника управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації.

В  останні роки  обіймав посаду  заступника головного лікаря комунального закладу Тернопільської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».
Депутат Тернопільської обласної ради, ВО «Свобода».

Вам також може сподобатися