Майже місяць мешканці Симоненка, 4 живуть із заклеєними дверима

zhek-dolzhen-okazyvat-obyazatelnoЗаклеїти вхідні двері, щоб під час ремонту їх не пошкодили, комунальники попросили мешканців 4 під’їзду на Симоненка, 4 іще 11 серпня. Пройшов майже місяць, а ремонт досі триває. При чому виконали лише підготовчі роботи. Люди кажуть, безлад їм уже набрид.

ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ, мешканець будинку на вул. Симоненка, 4

«Неприємно просто заходити. Тут вже місяць висять от ці от шмати. А коли то закінчиться ніхто не знає. Ніякої інформації нема».

ЛЮБОВ СТЕПАНІВНА, мешканка будинку на вул. Симоненка, 4

«В мене тільки запитання: «Чому так довго?»  – Як Ви вважаєте, чому так довго? – Не знаю. То відповідь повинен дати ЖЕК».

В свою чергу комунальники пояснюють, ремонт затягнувся через серпневі свята. Та й на об’єкті працює всього 2 людини.

БОГДАН ГЕВКО, директор ДП «Люкс-житло – 1»

«Трошки довго, але то не від нас залежить. Були вихідні – День міста, День Незалежності. Фактично весь тиждень відпав з роботи. Так що я прошу тільки вибачення за те, що так затягнулося. Але то не завжди від нас залежить».

ПЕТРО, майстер ДП «Люкс-житло – 1»

«Чесно, трохи довго, бо нас забрали на другий об’єкт і ми трохи затримались тут. – Скажіть, коли люди вже можуть знімати з дверей ті всякі різні…? – На другий тиждень вже все буде готове».

Цьогоріч у будинках, які обслуговує це підприємство, запланували відремонтувати 13 під’їздів, каже Богдан Гевко. І додає, згідно з планом, кожних сім років складають список під’їздів, які потребують оновлення. На ремонт одного в середньому витрачають більше трьох тисяч гривень

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися