У Тернополі початок опалювального сезону можуть відстрочити на невизначений термін

74766Про цей йдеться у повідомленнях, які «Міськтеплокомуненерго» розмістило на дошках оголошень у під’їздах житлових будинків. У них зазначена загальна заборгованість будинку за спожиті тепло та гарячу воду, і є прохання до мешканців розрахуватися з боргами.

Від опалення відключать цілі будинки«У випадку не сплати заборгованості початок опалювального сезону в Тернополі може бути відстрочений на невизначений термін, – йдеться в оголошенні. – Кошти необхідні КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» для забезпечення безперебійного теплопостачання, закупівлі природного газу для потреб опалення у 2014-2015 роках.».

Як повідомили в комунальному підприємстві, борг населення за надані послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання становить більше 21 мільйона гривень. До речі, серед боржників є більше півтисячі власників помешкань, які винні тепловому підприємству понад 10 тисяч гривень.

Представники «Тернопільміськтеплокомуненерго» також нагадують, що у серпні-вересні споживачам не нараховують оплату за теплопостачання. Але, щоб в опалювальний сезон сума за тепло і гарячу воду не була великою, і щоб не накопичувалися нові борги, радять тернополянам розрахувати оплату рівними частинами на весь рік. Для отримання консультацій з визначення розміру платежу необхідно звернутися в службу збуту теплової енергії комунального підприємства за адресою Острозького,43. Або зателефонувати за номерами: 40-15-78, 40-15-79, 40-15- 87.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися