Путін, я тебе ненавиджу!, – з листа тернопільського школяра Путіну

thumb_18762_news_mТернопільські школярі написали листи президенту Російської Федерації Володимиру Путіну, у яких просять керманича Росії припинити вогонь та дати спокій Україні. За кілька днів волонтери, які допомагають дітям з відправкою, назбирали вже понад сотню таких листів.

Про це йдеться у сюжеті програми новин «Огляд дня» телеканалу ZIK (щобудня о 21:00).

«Я хочу висловити свою неповагу до вас, пане Путін. Ви хочете знищити дух українського народу. Але вам це ніколи не вдасться. Адже наш дух – незламний. Ви ведете незаконну боротьбу проти нас. Смерть українських солдатів – на ваших руках», – написала своєму листі дев’ятикласниця Вікторія.

«Путін, я тебе ненавиджу! Перестань воювати! У тебе на очах вмирає багато солдатів. Не воюй!  За що ти їх вбиваєш? Смерть тобі», – написав у своєму листі учень 3-го класу Павло.

Написані листи діти віддають волонтерам, які їх і пакують. Активісти зазначають, що те, що пишуть діти президентові Росії, вони  не читають.

Відтак, до Російської Федерації тернополяни уже відправили три десятки листів та синьо-жовтий прапор. Навіть, якщо президент Росії цих листів не читатиме, українські діти все ж сподіваються, що основний меседж – припинити війну – він все ж таки почує.

Джерело: ZIK

Вам також може сподобатися