Цими вихідними у ДТП постраждало семеро людей

369 П’ять аварії сталося на дорогах області за вихідні 13-14 вересня. У них травмувалися семеро людей, повідомляє інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко.

– Дві аварії були 13 вересня, – каже він. – Близько 5.30 у Зборівському районі на дорозі Тернопіль-Львів водій Reno Expert зіткнувся з “ІЖ-2717”. Через цю аварію водій “Москвича” з травмами потрапив до лікарні. Водієві Reno надали першу медичну допомогу і відпустили додому.

Цього ж дня аварія сталася у селі Смиківці. Там водій збив пішохода і втік з місця аварії, наступного дня працівники ДАІ знайшли цього водія і його машину, заховану в лісі.

А в селі Дзвенигород Бучацького району водій “ВАЗ-21115” в’їхала в електричний стовп. В аварії постраждала чотирирічна дитина, яку забрали до лікарні. Ще одна аварія сталася на дорозі біля села Синьків Заліщицького району. Водій Mercedes зіткнувся з Opel Omega, який рухався йому назустріч. Двоє пасажирів Opel потрапили до лікарні. А також 14 вересня близько 16.00 на дорозі Тернопіль – Кременець не розминулися автомобілі Skoda-Оctavia та Citroen Jamper. Незначні тілесні ушкодження отримала пасажирка автомобіля Skoda. До слова, на місці аварії були активісти ГО “Майдан”, які надали першу медичну допомогу потерпілій, викликали швидку та черговий наряд ДПС.

Вам також може сподобатися