У 21-шій школі помер одинадцятикласник

9pPA8dUaZQM21-ша школа в жалобі за одинадцятикласником, який помер сьогодні, 17 вересня, вранці. Хлопець після хвороби прийшов до школи і зомлів. Шкільний медик надавала допомогу, доки не приїхала швидка. За деякий час з лікарні повідомили – Іванка вже немає. І школярі, і вчителі шоковані.

Медики забрали школяра до реанімації. З лікарні невдовзі повідомили – хлопець помер.

Іванко – єдина дитина у батьків. – розповіли у школі. – Був дуже доброю дитиною – розумний і спокійний, гарно вчився. Бачите, ми досі не можемо звикнути говорити про нього в минулому часі.

Іван мав проблеми з серцем, тому від уроків фізкультури був звільнений – відвідував спецгрупу, кажуть вчителі. Нещодавно хворів на ангіну і лежав в лікарні. Щойно вийшов з лікарняного.

Коли дізнались страшну звістку, плакали і діти, і вчителі. Всі були просто шоковані смертю учня.

Зараз дітей ні на мить не залишаємо самих, – розповіли вчителі. – Однокласники плакали, і ми з ними. Всі були в такому шоці – плакали і ховались один від одного. Зараз перший шок пройшов. Про уроки навіть не йдеться – дітей зі школи, звісно, не відпускали, але намагались більше розмовляти з ними, щоб не замикались в своєму горі.

Наразі діти трохи оговтались та готуються до вшанування пам’яті однокласника. Шукають фото для портрету, аби виставити його у холі школи поруч з живими квітами. Вже ведуть перемовини, аби Іванка обов’язково привезли до рідної школи, щоб з ним могли попрощатись всі.

Повідомлення про смерть школяра до міськвідділу міліції надійшло в 10.15 від лікарів обласної дитячої лікарні, – каже старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Андрій Василик. – До них швидка доправила хлопця з 21-ї школи. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група.

Журналісти також отримали повідомлення, що вчора, 16 вересня, на уроці фізкультури в одному з районів померла учениця 4-го класу. Дівчинці стало погано і її одразу доправили до лікарні, де дитина невдовзі померла. Ми перевіряємо цю інформацію.

Редакція висловлює щирі співчуття родинам, друзям і знайомим школярів. Нехай Спочивають з Богом.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися