Тернополянам безкоштовно передадуть землю під гаражі

000012378_136386539426Власники гаражів на вул. Текстильна мають право на безкоштовну передачу земельних ділянок у їхню власність.

«Згідно ст.121 Земельного кодексу України громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності для будівництва індивідуальних гаражів – площею не більше 0,01 гектара, – розповів Віктор Кібляр, начальник відділу земельних ресурсів Тернопільської міської ради. –  На виконання рішення Тернопільської міської ради громадяни, які користуються металевими гаражами на території комунального підприємства фірми «Тернопільбудінвестзамовник» на вул. Текстильна мають право на безоплатну передачу їм у власність земельних ділянок із земель комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів».

Одночасно зазначаємо, що питання надання у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів за адресою вул. Текстильна можливо розглядати за умови подання у Центр надання адміністративних послуг (вул. Князя Острозького, 6) клопотання із пакетом документів, зазначених у п.2 Інформаційної картки А-25-06.

Вам також може сподобатися