97 учасників АТО хочуть отримати земельні ділянки

thumb_31997_news_m97 заяв на отримання земельних ділянок написали військовослужбовці, які брали чи беруть участь в АТО, до Головного управління Держземагентства в Тернопільській області. 81 з них – для ведення індивідуального садівництва, чотири – для ведення особистого селянського господарства.

Про це повідомила прес-служба  Головного управління Держземагенства в області. За її інформацією, землевпорядники Тернопільщини наразі  підготували 85 наказів на відведення земельних ділянок учасникам АТО

– Земельні ділянки учасникам АТО надають за місцем проживання, – пояснює начальник землевпорядної служби Тернопільської області Віктор Мартинюк. – Для отримання земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки) військовослужбовцям необхідно звернутись із заявою до органу місцевого самоврядування (місцевої ради). Земельні ділянки для ведення індивідуального садівництва за межами населених пунктів надаються Головним управлінням Держземагентства в області.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися