Франциско Гомес дав майстер-клас у Тернополі

1299082678_img_5081В Тернопіль приїхав всесвітньовідомий хореограф Франциско Гомес. 25 вересня він давав майстер клас із джаз-фанку.Його приїзд організував танцювальний центр “Джолеро”. Керівник центру Петро Хімейчук розповідає про те, чому там вирішили організувати клас Гомеса.

Наш танцювальний центр має специфічну і унікальну методику, ми розвиваємо кожну людину індивідуально і стараємося знайти до неї відповідний підхід. Подібної підготовки в Тернополі наразі немає, тому що у нас повністю нова методика та робота індивідуально з кожним.Учень може побачити результат зразу ж після першого тренування і відмінності нашого центру від інших танцювальних клубів.

Наш центр став відомим не лише у Тернополі, а й по всій Україні і за її межами, через унікальну методику викладання. Саме тому представники продюсерського центру ” Шанс” вибрали Jolero Dance Center для співпраці та приїзду Франциско Гомеса в Тернопіль.

Сьогодні на майстер класі було 80 людей, до Тернополя приїхали з різних міст, а саме Кривий Ріг, Чернівці, Хмельницьк та інші.Кожен учасник отримував іменний диплом з підписом хореографа і мав можливість зробити фото з ним.Окремо хочеться відзначити вагомий внесок міського голови Сергія Надала і тернопільської міської ради. Майстер клас тривав 2 години, після завершення дійства учасники отримали автографи , після чого Франциско Гомес попрощався зі всіма та поїхав у наступне місто.

Тренери танцювального центру “Джолеро”

Реєстрація почалася ще з червня місяця, адже майстер клас мав проводитися у липні, але у зв’язку з подіями в Україні Франциско Гомес переніс свій приїзд на 25 вересня. Ми почали робити оголошення на радіо, в газетах, у соц. мережах, повідомляли іншим танцювальним клубам, щоб максимально поширити інформацію.

Реєструвалися переважно ті люди, які вже займаються танцями в цьому стилі і хочуть вдосконалити себе, відвідуючи майстер класи різних хореографів, адже це дуже допомагає для розвитку. Тому ця танцювальна подія стала сенсацією серед танцівників, тому що вони мали змогу отримати великий досвід.

Після майстер класу мені вдалося з ним поспілкуватися і поцікавитися, як йому наше місто. Він був дуже задоволеним таким теплим гостинним прийомом, його вразило, що в центрі міста може бути озеро.

Танцювальний рівень Тернополя, на його думку, можна ще покращити і до наступного приїзду він надіється, що це відбудеться.
Насправді він старався навчити кожного, він сам пояснював всім, що приїхав сюди для того, щоб навчити і дати танцювального розвитку, дуже наполягав на тому, щоб йому задавали запитання, якщо виникають якісь труднощі.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися