Бійця з Тернопільщини визволили із полону терористів

thumb_33726_news_m Ще одного нашого земляка, бійця АТО Романа Крупу з Плебанівки Теребовлянського району, визволили із полону терористів.

Цю приємну новину повідомив у соцмережі Фейсбук народний депутат України, волонтер Михайло Апостол.
“Дякую усім хто вірив і молився! Нарешті звільнили із полону нашого земляка Романа Крупу із с.Плебанівки, Теребовлянського району, Тернопільської області. Терористи тримали його у полоні у м. Сніжному, Донецької області. Зараз він перебуває у Харкові і готується до відправки додому. Ще раз дякую усім волонтерам, з якими разом приклали немалих зусиль, за кожну краплю віри і молитви рідних”, – пише він.
За словами пана Апостола, зараз у полоні перебувають ще четверо земляків. Вони з Гусятинського та Теребовлянського районів. Триває робота щодо їх звільнення.
– Надіюся, що і вони скоро будуть з нами! – каже депутат-волонтер. – До слова, також тривають пошуки бійця з Тернопільщини Олега Шванка. Невідомо чи він вживих чи серед вбитих. Адже немає жодної інформації про нього, не знайдено і його тіла…

Нагадаємо, 25-річний боєць 51 механізованої бригади, уродженець с. Крогулець Гусятинского району, Олег Шванк зник під час обстрілу у районі Іловайська. Востаннє хлопець виходив на зв’язок 28 серпня.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися