Чому у Тернополі подорожчало кабельне TV?

3277З 1 вересня тернополяни, які користуються послугами оператора кабельного телебачення «Воля», змушені платити більшу суму.

Це при тому, що в пакетах телеканалів жодних якісних змін не відбулося. А сервіс «Волі» залишається нікудишнім. Аби зв’язатися з оператором і з’ясувати причини подорожчання, доводиться телефонувати кілька разів – зв’язок постійно обривається, іноді після того, як оператору було задано питання про причину подорожчання.

У «Воля» стверджують, що за ретрансляцію каналів платять валютою, а у зв’язку з ростом долара витрати у них збільшились.

Водночас запропонувати пакет з меншою кількістю каналів для людей, які б не мали бажання чи можливості оплачувати повний пакет із 56 каналів за 48 грн, у Тернополі «Воля» не бажає. Причина – начебто відсутність технічної можливості.

Для прикладу у Вінниці найдешевший пакет «Волі», за даними оператора, вартує 28 грн, хоча у Харкові чомусь найдешевший пакет обходиться абонентам у 69,9 грн.

У Тернополі тариф зріс на 6,6% до 48 грн.

Це при тому, що цього року оператор кабельного телебачення «ВОЛЯ» вже піднімав тарифи на свої пакети. Зокрема пакет «Базовий» з 1 березня уже і так подорожчав на 10% і замість 41 тоді почав коштувати 45 грн.

Попередньо оператор забрав з пакету 25 каналів (!!!), замінивши їх 6-ма далеко не рівноцінними.

Антимонопольний комітет традиційно не бачить порушень в діяльності оператора.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися