10 оперативників Тернопільщини відправилися на схід України

PM679image004«Особиста безпека – перш за все. Підтримуйте один одного, допомагайте у всьому за будь-яких обставин, а основне – повертайтеся додому живі та неушкодженні», – з такими словами начальник УМВС України в Тернопільській області Василь Облещук звернувся до оперативників, які у п’ятницю, третього жовтня, вирушили у зону проведення антитерористичної операції.

Для Тернопільщини це вже п’ята ротація.

– На сході України, фактично, йде відкрита війна. Не дивлячись на режим припинення вогню, стріляють кожен день, гинуть люди –  військовослужбовці нашої української армії, національної гвардії. Дай Бог, щоб це минувало вас, – каже Василь Облещук.

Начальник обласної міліції закликав міліціонерів не забувати, що вони представляють правоохоронців Тернопільщини і складали присягу на вірність Державі.

Серед основних завдань оперативників, які їдуть в зону АТО – розшук злочинців та сепаратистів на звільнених територіях. Окрім цього, хлопці візьмуть на себе і частину завдань, покладених на правоохоронців місцевих райвідділів міліції, які через військові дії, працюють не на повну силу.

Василь Облещук подякував тим, хто вже повернувся зі сходу і побажав щасливої дороги новим бійцям, які вирушили в зону АТО.

– Вас на Тернопільщині чекатимуть рідні, близькі, дружини, батьки. Ми надіємося і будемо просити Бога і Божого благословення, щоб ви повернулися живими. Нехай вам щастить. Слава Україні!

Вам також може сподобатися