У Тернополі відбудеться Міжнародна виставка котів

1318149b3a4442c585cca1713a40ea79Найбільших у світі котів – мейнкунів, пухнастих персидських котиків, сфінксів, шотландців, абіцинів можна буде побачити під час Міжнародної виставки котів у Тернополі. Вона відбудеться у ТРЦ “Подоляни” 8-9 листопада.
Кіт виявився хворим на сказІ котів, і їх любителів чекають цікаві конкурси, розповідає голова тернопільського клубу любителів котів “Адель” Ольга Кушнір.
– Приміром, будуть конкурси для діток, – каже вона. – Треба буде розповісти вірш чи заспівати пісеньку про котиків, за що вони отримають призи. Також будуть конкурси на найдовші котячі вуха, хвіст, будемо визначати найважчого кота. Під час конкурсу “Дивлюсь на тебе як в дзеркало” шукатимемо схожість кота з його господарем.
Також організатори запрошують дівчат на конкурс на найкращий манікюр на котячу тематику.
– Загалом на виставку вже зареєструвалися 50 учасників, проте ми очікуємо до 100, – каже пані Кушнір. – Реєстрація триває до 2 листопада. Участь у виставці можуть брати і породисті кішки, і звичайні домашні.
Довідка
Умови реєстрації на участь у виставці котів можна дізнатися на сайті клубу “Адель” – http://adel-club.jimdo.com, або за номером телефону: 0-97-034-62-61. Вхід на виставку для дітей – 10 грн, для дорослих – 15 грн. Для діток віком до 6 років – безкоштовно.
Джерело: “20 хвилин“

Вам також може сподобатися