На виїзді з Тернополя водій на іномарці збив насмерть пішохода

51ba552c59ddb_image1-300x217У суботу  близько 21.40 години неподалік ресторану “Галицький замок” (на виїзді з Тернополя) трапилася ДПТ, в якій загинув пішохід. Правоохоронці наразі встановлюють особу загиблого, адже документів при ньому не знайшли.

34-річний житель Тернопільщини збив пенсіонера, їдучи на “Фольксваген Пасат”.  Чоловік помер у “швидкій” по дорозі в лікарню.

– Численні травми, отимані при зіткненні з автомобілем, призвели до загибелі потерпілого, – розповідає інспектор сектору профілактичної роботи обласної державтоінспекції Микола Ігнатченко. –  На вигляд чоловікові 65-70 років, худорлявої статури, ріст 170 см, волосся сиве, обличчя видовжене, губи тонкі, брови світлі. Був одягнений в піджак сірого кольору, синю кофту, зелену футболку і чорні штани. Взутий в гумові чоботи.

Правоохоронці просять звернути увагу на прикмети чоловіка та допомогти встановити його особу. Людей, які впізнали за описами зниклого родича чи знайомого просять зголошуватись за телефоном чергової частини обласної ДАІ – 27-12-40 або 102.

Джерело: Свобода

Вам також може сподобатися