Квартирних грабіжників затримали «на гарячому»

IMAG1919Центр міста, нічний час, квартира і відсутність власників – всі потрібні складники були у дуета квартирних злодіїв. Прикрою несподіванкою для лиходіїв стала охоронна сигналізація. А оперативне реагування на спрацювання і прибуття наряду міліції охорони залишили злодіїв без наживи.
Як з’ясувалось, «непрохані гості» приїхали зі східної України. 33-річний харківчанин вже відбував покарання за майновий злочин, але повернувшись з місць позбавлення волі, працевлаштовуватись не поспішав. Навпаки, відразу взявся за старе. Заагітувавши товариша вони, вирушили «на полювання» вулицями Тернополя.
«Гастролери» пригледіли собі квартиру, відімкнули її шляхом підбору ключів, але випередити наряд затримання Управління Державної охорони при УМВС України в Тернопільській області їм не вдалось. За лічені хвилини правоохоронці вже були на порозі квартири. Під час поверхневого огляду в кишені одного з лиходіїв було вилучено золоті прикраси. Затриманих доставлено до Тернопільського міського відділу міліції, де вирішується питання про притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності, оскільки в їх діях вбачаються ознаки злочину, незважаючи на те, що викрадене майно було повернуто.

Вам також може сподобатися