До Тернополя відомий кутюр’є привіз одяг із лінії «a.TaN by Andre Tan»

AndreTan2014100618Показ колекції осінньо-зимового одягу відомого українського дизайнера Андре Тана відбувся у Тернополі. Цього разу молодий кутюр’є привіз до нашого міста одяг із лінії «a.TaN by Andre Tan». Цікаво, що цю авторську лінію модельєр випускає під гаслом  «Одяг, який приносить удачу».

Андре Тан, Попова Ольга- Я вже втретє у Тернополі, – зазначив Андре Тан. – Двічі брав участь у Тернопільських Днях моди. Скажу, що у тернополян чудові, теплі серця, а жінки, які тут живуть – прекрасні. Це ж стосується і дівчат-моделей, які демонструватимуть сьогоднішню колекцію. Щоразу, як приїжджаю до вас, у мене таке відчуття, ніби повертаюсь додому. Можливо, це пов’язано з тим, що моя бабуся із Західної України, і в дитинстві я часто приїжджав до неї у гості. Щодо колекції, яку я покажу, то це демократична лінія одягу, у якій представлено різні жіночі розміри. Це одяг не на «вішалок», як часто говорять, а на реальних жінок, з їхніми плюсами і мінусами. Тому що не буває ідеальних жінок, а бувають неправильні дизайнери, які шиють неправильний одяг. Моє ж основне завдання полягає у тому, щоб зробити жіночі груди пишнішими, а живіт і стегна – меншими, зробити фігуру жінки стрункішою, використовуючи спеціальній крій «smart couture», який я запатентував і використовую уже протягом десяти років.

До уваги тернопільських модниць були представлені сукні з еко- та етно-мотивами з натуральних тканин, а також верхній одяг. До нової колекції дизайнера входять, як ніжні, жіночні сукні для вечірок та урочистих подій, так і офісні, і повсякденні моделі. Як завжди, для своїх виробів Андре Тан взяв натуральні, дорогі, вишукані, модні тканини: шовк, джерсі, жаккард. Для пошиття суконь та блуз Андре Тан використовує й таку популярну нині тканину, як неопрен. Саме із плаття з цієї тканини й розпочався показ колекції. Спереду дизайнер прикрасив його принтом із зображенням Тараса Шевченка та рядками із «Мені тринадцятий минало…». А доповнював образ червоний клатч у вигляді «Кобзаря». Особливістю показу стало те, що Андре Тан сам коментував його. Чимало його коментарів були жартівливими.

– Якщо ви прийдете на роботу у цій сукні, то неодмінно отримаєте підвищення, – розповідає про одну із моделей автор колекції. – Адже жоден бос не встоїть перед таким декольте. А якщо у вашій фірмі незабаром корпоратив, і ви хочете достойно виглядати, то сукня кольору графіту саме для такого випадку. А ця сукня належить до мого улюбленого крою – «поїла, і не видно» – він скриває невеликий животик, а якщо жінка має гарні форми, то їх можна підкреслити за допомогою шкіряного пояса. Наймодніша тканина цього сезону – жаккард, а наймодніший колір – м’ятний, тому у цьому платті, із завищеним подолом спереду, ви будете неперевершені на новорічній вечірці. У гардеробі будь-якої жінки є улюблені речі, і сукня кольору капучіно із джерсі та шкіри, належить саме до таких речей. Її сміло можна одягати і в офіс, і на прогулянку.

Андре Тан також розповів, що у сезоні осінь-зима 2014-2015 років модні білий, синій та лососевий кольори. Із фасонів популярні спідниця-максі, сонце-кльош, спідниця-гофре, жакети-напівпальто, баски, довгі плаття із декольте.

Для тернополян, які прийшли на показ влаштували також кілька сюрпризів. Так, серед присутніх були розіграні грошові сертифікати від бренду «a.TaN by Andre Tan». А після показу усі бажаючі могли поспілкуватися з відомим дизайнером, взяти автограф та сфотографуватися з ним.

112

111

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися