Дві крадіжки за один день у Тернополі скоїли вінничани

karman0213200 гривень з масажного салону «Нуга-Бест», що на вулиці Шептицького у Тернополі викрали невідомі. Інформацію про це в міський відділ міліції повідомив телефоном приватний підприємець. Чоловік заявив, що близько 12.00 у приміщення проникли двоє і таємно винесли гроші. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Ще одне повідомлення про крадіжку того ж дня надійшло від мешканки Тернопільського району. Жінка заявила, що біля 14.00 на центральному ринку обласного центру з кишені її куртки невідомі витягнули гаманець, у якому було 1200 гривень та пенсійне посвідчення.
Відповідно до проведених заходів працівники відділу кримінальних розслідувань та експертно-криміналістичного центру з’ясували, що два злочини скоїли одні і ті ж зловмисники. За гарячими слідами правоохоронцям вдалося їх затримати.

Це – двадцятип’яти – та двадцятисемилітній мешканці Вінниці. Обоє раніше судимі за розбій та крадіжки.

У скоєному чоловіки зізналися. Наразі вони перебувають у ізоляторах тимчасового тримання Козівського та Теребевлянського райвідділів міліції. Правоохоронці перевіряють причетність цих осіб до скоєння інших злочинів на території міста та області.

Відкрите кримінальне провадження за статтею 185 – крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення. Триває слідство.

Вам також може сподобатися