Через несвоєчасну оплату у Тернополі почали рідше вивозити сміття?

dsc00753Комунальники переконують, що через несвоєчасну оплату змушені переглядати графіки вивезення сміття і вивозити його рідше.

Мешканці ж, які вчасно сплачують за послуги, обурені, чому через деяких неплатників вони повинні страждати, адже від невивезеного сміття смердітиме.Пише 20 хвилин.
Вчора на багатьох дошках оголошень на дверях під’їздів багатоповерхівок на вулиці Курбаса, бульварі Вишнівецького  з’явилися оголошення від підприємства „Екотерн” про те, що з 10 жовтня вивезення побутових відходів призупинять. Комунальники переконують, що змушені переглядати графіки вивезення сміття через хронічну неоплату послуг населенням.

Як повідомили в адміністрації підприємства, вони неодноразово зверталися до мешканців, але ті ніяк не реагують і не сплачують вчасно за надані послуги по вивезенню сміття.

-Скажімо, лише один будинок з вулиці Курбаса має заборгованість більше як за 5 місяців, це 6 296 гривень, – повідомила директор ПП „Екотерн” Зоряна Сушко. – Тому ми просимо усіх мешканців будинків, які ми обслуговуємо, терміново погасити заборгованість за отримані послуги. Інакше ми від 10 жовтня переглянемо графік вивезення сміття. Тобто ми не відмовляємось від надання цієї послуги, але будемо вивозити сміття суттєво рідше.

Натомість читачка газети пані Ольга, яка мешкає на вулиці Курбаса, обурена таким повідомленням, адже вчасно сплачує за комуналку.

-Чому вони не присилають повідомлень боржникам про примусове стягнення заборгованості, як це роблять електромережі, – питає пані Ольга. – Адже коли рідше забиратимуть сміття, почнеться сморід!

Яким буде тепер графік вивезення сміття від підприємства „Екотерн”, яких ще вулиць торкнеться таке нововведення, ми зможемо повідомити згодом, коли отримаємо відповідь на наш інформаційний запит.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися