У Тернополі міліціонери викрили юну крадійку, яка «почистила» сейф знайомого

21515165Знайомствами в соціальних мережах сьогодні вже нікого не здивуєш.  Спілкування з друзями, нові захоплення, однак ніколи не знаєш, на кого насправді натрапиш в мережі, і чи не виявиться твій новий, так званий інтернет-друг, банальним злодієм.

Саме на таке знайомство в одній із соціальних мереж натрапив 39-річний  тернополянин.  Молода 19-річна жителька  Лановецького району дуже сподобалась чоловікові. Вони деякий час спілкувалися в мережі інтернет, а коли дівчина повідомила, що захворіла,  новий знайомий люб’язно запропонував свою допомогу.

Тернополянин запросив ланівчанку до себе в гостину, допоміг здати необхідні аналізи в лікарні і оплатив дорого вартісне лікування  нової знайомої.  Дівчина стала часто бувати в гостях у галантного кавалера. Наміри у того були серйозними, однак у подруги були зовсім інші плани стосовно чоловіка. Дівчина швидко оцінила статки потенційного нареченого, запримітила, що в сейфі чоловік зберігає чимало готівки. А коли підгледіла, де господар ховає ключ, одразу вирішила скористатися нагодою. Під час відсутності власника квартири почала непомітно витягувати зі сховку по декілька купюр, чи в гривнях чи в валюті. Отак за декілька місяців злодійка винесла зі сховку майже всі накопичення довірливого нареченого – понад двадцять тисяч гривень, тисячу євро та декілька тисяч американських доларів.

Гроші зловмисниця легковажно витрачала на власні потреби – розважалась в нічних клубах, купувала новий одяг, подарунки подругам та новим кавалерам.  Коли ж господар помітив пропажу готівки, то звернувся за допомогою до правоохоронців. Міліціонери оперативно розшукали  злодійку. Дівчина у скоєному зізналася.

За вчинене їй доведеться понести покарання. Щодо неї  відкрито кримінальне провадження за ст.185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися