У вбивстві 18-річного Віктора Попіля підозрюють 24-річного харків’янина

thumb_37377_news_mУ скоєнні тяжкого злочину працівники карного розшуку Київського РВ викрили 24-річного безробітного мешканця Харкова. Не витримавши докорів сумління, він прийшов до міліції з повинною.

Про це повідомляє прес-служба обласної міліції в Харківській області. За     її інформацією, 5 жовтня близько 00-40 години від оператора «102» до чергової частини райвідділу надійшло повідомлення, що на вулиці Петровського біля приміщення бару під час сварки один з відвідувачів отримав ножове поранення в область шиї. Від отриманих травми людина  загинула.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Київського РВ у повному складі, експерти-криміналісти, судово-медичні експерти та фахівці кінологічного центру при ГУМВС України в Харківській області. Під час огляду місця події були вилучені речові докази, опитані свідки та очевидці.

– Працівники карного розшуку провели ґрунтову роботу, направлену на оперативне встановлення особи, яка вчинила злочин, – кажуть у прес-службі. –  В результаті вжитих заходів були зібрані беззаперечні докази провини 24-річного молодика, який проходив по справі в якості свідка. А вже 9 жовтня підозрюваний добровільно прийшов до райвідділу та зізнався у скоєному.

Як встановило слідство, того вечора він відпочивав з друзями у кафе та був напідпитку. Потерпілий також знаходився в цьому закладі разом із своїми приятелями. Несподівано між двома компаніями розгорівся конфлікт на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин. З’ясовувати стосунки молодики вийшли на вулицю. Під час бійки зловмисник наніс 18-річному хлопцю поранення столовим ножем, який прихопив ще у закладі. Після скоєного він швидко зник з місця події, викинувши знаряддя вбивства.

Слідчим відділом Київського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що карається позбавлення волі до 15 років.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Слідчі дії тривають.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися