Тернополяни стріляли з лука по мішенях із зображеннями Януковича і Путіна

terorost_14131096508611 жовтня у Тернополі розпочав свою роботу благодійний ярмарок, на якому виставили на продаж свої вироби народні майстри з усієї області. Організатори закликають мешканців міста прийти на торговицю і  долучитися до благодійної справи. Ярмарок у центрі Тернополя  закінчиться  12 жовтня.

На торговиці, яку розгорнули в середмісті Тернополя, виставили свої ятки кілька десятків народних умільців. Відвідувачам ярмарку було що вибирати – тут і національний одяг з натуральних тканин, і предмети побуту з хутра, різні прикраси з дерева та каміння, а ще домашні ласощі та збори карпатських трав, мило ручної роботи та багато іншого. За словами організаторів, підприємці погодились брати участь у благодійному ярмарку, адже всі розуміють теперішню ситуацію у країні. Кошти, зібрані під час ярмарку, будуть спрямовані на підтримку поранених бійців у зоні АТО та на матеріально-технічне забезпечення добровольчих батальйонів «Збруч» і «Тернопіль», передає Зік.

«Ми допомагаємо нашим бійцям у зоні АТО і тому люди охоче долучаються до ярмарку. До нас підходять огромадяни, які мають бажання допомогти армії грошима, одягом, взуттям. Ми не рахуємо, хто скільки і що приніс, розуміємо, що кожен допомагає,  чим може», — зауважила одна із волонтерок на ярмарку.

Відвідувачі ярмарку також мали змогу повправлятись у стрільбі з лука по мішенях із зображеннями Януковича і Путіна. Один постріл у російського диктатора коштував усього 10 гривень. Також на ярмарку встановили намет, в якому діти малювали листівки із побажаннями для українських вояків у зоні АТО та вчились плести «фєнєчки» у національних жовто-блакитних кольорах.

«Всі ці малюнки протягом двох днів ми будемо збирати та доправляти у зону АТО для бійців «Збруча» та «Тернополя». Ці листівки такі самі важливі, як благодійна фінансова допомога. У багатьох дітей там зараз батьки воюють. І кожному воякові буде приємно подивитись, що бажають солдатам дітки», — зазначила волонтерка Вікторія.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися