У Тернополі шукають спеціалістів, які вміють зварювати буржуйки

vlcsnap-2014-10-10-16h32m35s220Волонтери дякують тернополянам, які принесли металеві труби на другий склад допомоги бійцям АТО, що знаходиться на вулиці Академіка Дністрянського,10 на Східному масиві Тернополя. З них будуть робити буржуйки і відправлятимуть на Схід. Для цього закликають зголоситись спеціалістів-зварювальників.

Тернополяни, почувши, що волонтерам потрібні металеві труби, радо відгукнулись. Містяни телефонували із проханням забрати труби у них із подвір’я, чи привозили і самі. Одне із місцевих підприємств також надало чотириметрові труби різного діаметру. Із них варитимуть буржуйки для українського фронту, проте для цього потрібні спеціалісти.

– Потрібні зварювальники, а також люди, які могли би виконувати чорнову роботу – буржуйку потрібно відчистити від іржі, тобто метал відчистити, і підготувати частини для зварювання певних розмірів. Тобто, якщо для руштів потрібно буде з арматури вирізати певні розміра, тобто, люди, які вміють просто користуватися болгаркою, прохання зголошуватись на наш кол-центр, – розповідає представник Об’єднання заради громади «Ядро» Тарас Білан.

Також тернополян закликають приносити на другий склад допомоги бійцям АТО, що на вулиці Академіка Дністрянського,10 на Східному масиві Тернополя, і матеріали, потрібні для виробництва буржуйок.

– В кого є можливість – надати електроди, круги обрізочні і круги шліфовочні. Тому що це розхідний матеріал, який дуже швидко буде вилітати, – каже Тарас Білан.

Не зникає потреба і в трубах різного діаметру, все піде на користь армії. Детальнішу інформацію про те, яка допомога потрібна бійцям АТО, можна отримати за номером гарячої лінії логістичного центру -097-205-50-55.
Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися