Освіту та «комуналку» Тернополя профінансують додатково

photoТаке рішення прийняв виконавчий комітет Тернопільської міської ради. У результаті змін, внесених до місцевого бюджету, 1 мільйон 248 тис. грн виділено на потреби освітніх закладів Тернополя. Ці кошти буде спрямовано на відкриття додаткових груп у дитячих садках, на ремонт даху у Галицькому коледжі та на виконання робіт з додаткових заходів безпеки, зокрема, на встановлення систем відеоспостереження у школах міста.
Додаткові кошти у сумі 47 тис. грн виділено на ремонт пішохідної зони у парку ім. Т.Шевченка, а також 50 тисяч – на благоустрій с. Малашівці
Як зауважив міський голова Сергій Надал, триває ремонт міських вулиць та дворів. У зв’язку з цим, виділено кошти на капітальний ремонт мережі водопостачання та водовідведення, тротуарів та дорожнього покриття на вул. Оболоня, на встановлення нових бордюрів по вул. Шептицького та на проведення капітального ремонту проїзду від вул. 15 Квітня до вул. Братів Бойчуків.

У зв’язку з численними зверненнями тернополян, буде встановлено додатковий світлофорний об’єкт на Об’їзній. Роботи з його облаштування розпочнуть уже цього місяця.

Додаткове фінансування виділено і для забезпечення потреб медичної галузі. Ці кошти буде спрямовано на ремонт рентгенкабінету у дитячій лікарні, а також на ремонт тепломережі і придбання прального устаткування для лікарні №3.

Джерело: Тернопіль вечірній

Вам також може сподобатися