На ярмарку у Тернополі продавали цукор по 350 гривень за мішок

20141018_0002Овочі, фрукти, м’ясо, птицю, олію, макарони, соки, мед, молочні продукти, м’ясо-ковбасні вироби, квіти та саджанці  можна було придбати на сільськогосподарських ярмарках у Тернополі 18 жовтня.

Один із таких діяв на перехресті вулиць Миру-Дружби. Свою продукцію сюди привезли, як окремі сільгоспвиробники, так і підприємства. Сітками продавали картоплю, капусту, цибулю, моркву господарства  з різних районів. Ці ж овочі можна було купити в роздріб. Капуста коштувала по гривні за кілограм, цибуля – 2 гривні, морква – 1,50. Свинину, сало, яловичину за три години роботи ярмарку розпродали повністю. Ті, хто не встиг купити ці продукти, ставали у чергу за курятиною зі Зборівської птахофабрики. Купували серце, печінку, шиї, гомілки, спинки, супові набори тощо. Черга вишикувалась також за маслом із Хмельницької області по 54 гривні за кілограм. Його продавав на ярмарку тернопільський підприємець.

Найбільшим  попитом серед покупців користувався дешевий цукор. Продавали його з великої вантажної машини по 350 гривень за мішок. Дехто із тернополян купував і по два мішки.

– Я приїхав сюди вже другий раз, – каже продавець цукру. – Одну таку машину зранку вже розпродав – це приблизно 15 тонн. Реалізую цукор з Козівського та інших цукрових заводів області.

Попри те, що бажаючих придбати солодкий товар було багато, черга рухалась досить швидко. Тож цукром тернополяни запаслись.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися