Аби було за що випити, вдався до крадіжок

22Крадіжки з магазину та  приватного помешкання співробітники Підволочиського райвідділу міліції інкримінують 41-річному жителю одного із сіл району. З чужого житла чоловік поцупив мобільний телефон й особисті речі господарів, а з торгового закладу виніс продукти харчування і картки поповнення мобільного зв’язку.

Примітно, що проблеми із Законом у підозрюваного не вперше – раніше  він уже відбував покарання за крадіжки. Постійного заробітку житель Підволочищини не має, натомість полюбляє перехилити чарчину, а на це, звісно, потрібні гроші. Відтак, аби заробити на пляшку для себе та своєї співмешканки,  чоловік вдався до крадіжок.

Спочатку за наживою поліз до сільського магазину.  Добре відав, що у крамниці не встановлена охоронна сигналізація, тож вночі  без особливих зусиль проник досередини. З магазину викрав картки поповнення мобільного зв’язку, продукти харчування, спиртне та цигарки. Загалом, за підрахунками власника, з  крамниці злодій виніс добра на суму майже тисячу гривень.

Наступного разу вирішив розжитися добром в будинку односельчанина. Звідти поцупив мобільний телефон і особисті речі господарів.

Продовжувати красти чоловікові завадили працівники місцевого райвідділу. Наразі за усіма фактами його злодійських походеньок відкриті кримінальні провадження , що підпадають під правову кваліфікацію статті 185 ККУ – крадіжка. Вирішується питання про обрання  підозрюваному міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Вам також може сподобатися