Кожному співробітнику ДАІ, який поїхав з Тернополя у зону АТО, подарували іконку та молитовник

PM41image001Для несення служби із забезпечення безпеки дорожнього рух на дорогах у зоні проведення антитерористичної операції  виїхали 15 досвідчених працівників Державтоінспекції Тернопілля. Вони замінять своїх колег, які уже понад місяць несуть службу на сході України.

Провести співробітників ДАІ завітали керівник обласної міліції Василь Облещук, представники громадських організації, духовенство, рідні та друзі.

Священики Тернополя провели богослужіння, освятили службові автомобілі та працівників ДАІ, які нестимуть службу на сході країни. Кожному з них дали невеликі іконки та молитовники.

Начальник обласного управління внутрішніх справ, полковник міліції Василь Облещук побажав працівникам ДАІ з честю виконувати поставлені завдання і повернутися додому живими та здоровими.

Настанови своїм підлеглим дав начальник управління ДАІ в області полковник міліції Андрій Матрифайло. Він побажав добросовісного несення служби у цей нелегкий для країни час та якнайшвидшого повернення на Тернопільську землю.

Завдяки зусиллям керівництва обласної Державтоінспекції та міліції, громадських організації, небайдужих громадян співробітники ДАІ забезпечені всім необхідним.

На схід України виїхали працівники управління ДАІ, роти дорожньо-патрульної служби, ДАІ Тернополя, Монастириського, Підгаєцького та Теребовлянського районів. Нині вже 70 працівників ДАІ області пройшли службу в зоні АТО.

Вам також може сподобатися