Правоохоронці Тернопільщини за показниками роботи ввійшли в десятку найкращих в Україні

MVS_3060На Тернопільщині найнижчий рівень злочинності в Україні, – про це на зустрічі з журналістами заявив начальник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук.  За його словами, сьогодні безпечніше стало ходити містом та населеними пунктами області у вечірній час. В десятці кращих Тернопільщина і завдячуючи роботі кримінальної міліції. Активно працювали підрозділи по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. За звітний період нами було виявлено, притягнуто і порушено 420 кримінальних проваджень, 182 факти збуту
Відзвітував перед присутніми про зроблене за дев’ять місяців і перший заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол. Він запевнив, що усі вбивства, зафіксовані в цьому році, розкриті стовідсотково. Продовжується відпрацювання злочинів, скоєних у 2013 році. Закрила прокуратура і кримінальну справу щодо звинувачення правоохоронців Борщівщини у зґвалтуванні неповнолітньої.
Правоохоронці запевняють, що вони готові реагувати на будь-яке повідомлення зі сторони громадськості.
Готове обласне управління міліції і до позачергових виборів до верховної ради. Тернопільщина перша та єдина область, де запрацювала гаряча телефонна лінія «Вибори – 2014». Щодо усіх фактів порушення виборчого законодавства жителі області мають змогу повідомити за номером  (0352) 25-19-73.
До кінця місяця силовики працюватимуть у посиленому режимі.
Представили під час прес-конференції за участю керівників обласної міліції і новостворений сайт при газеті «Досьє 102». Відтепер усі новини, які стосуються роботи силових структур області, можна буде знайти на одному інтернет-ресурсі за адресою http://dosie102.te.ua/.

Вам також може сподобатися