Де у Тернополі можна набрати води?

picturecontent-pid-40a5721-22 жовтня її у більшості помешкань міста немає води. Водночас водоканалівці нагадують, що набирати воду можна і з колонок-качалок.

Нагадаємо, щороку водоканалівці проводять в Тернополі планове промивання труб. Цього року води не буде від 00 год. 21 жовтня до 24 год. 22 жовтня.

У водоканалі просять, по можливості, набирати воду протягом дня, а не лишень увечері.

– Більшість тернополян роблять необхідний запас води ввечері, безпосередньо перед зупинкою водопровідних насосних станцій, – каже начальник відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП «Тернопільводоканал» Ганна Загородня. – Внаслідок інтенсивного водорозбору можливе коливання в системі й осад, що накопичився у водопровідній мережі, передчасно може вимиватися. Відповідно, споживачі можуть отримати воду гіршої якості. Для того, щоб уникнути цього, вона радить набирати воду впродовж дня.

Водночас в установі нагадують, що в місті працюватимуть колонки-качалки. Зокрема, КП «Тернопільводоканал» рекомендує скористатися колонками-качалками, що розташовані за адресами: вул. Дружби, 1; Дружби,6; Бережанська, 53; Чумацька, 25; Мазепи, 7; Хліборобна, 30; Тернопільська, 2; Тернопільська, 54; Микулинецька, 48; Лозовецька, 4; Мостова,13; Стуса, 6; Тарнавського, 2; Корольова, 10; Коновальця, 20; Збаразька, 5; Квітова, 12; Городня, 3; Чернівецька, 13.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися