Книгу наймолодшого партизана з Тернопільщини презентували у Тернополі

vlcsnap-2014-10-21-15h24m54s106“Людина і суспільство: реалії життя” – книгу з такою назвою  наймолодшого партизана з Тернопільщини Георгія Мельника презентували сьогодні в краєзнавчому музеї. Автор каже, книга має світове значення.

Георгій Мельник – наймолодший розвідник роти партизанського з’єднання Ковпака, тоді йому було 11 років, пораненим потрапив в гестапо, пройшов чимало катувань і вижив. Згодом написав шість книг, сотні статей, виховав двох синів. Нині називає себе щасливою людиною. Каже Україні наразі найважливіше досягнути миру.

– Україна має бути єдина, незалежна. Пройде ще час, ще не довго залишилося. Нам зараз головне: мир, любов, спокій, благополуччя і духовність щоб була, тоді ми будемо щасливими, – говорить автор книги “Людина і суспільство: реалії життя” Георгій Мельник.

Над книгою “Людина і суспільство: реалії життя” Георгій Мельник працював близько 8 років. У ній автор роздумує над проблемами становлення і формування людини, її світогляду, над проблемами українського суспільства, над майбутнім громадянського суспільства та Української держави. Георгій Мельник закликає читачів бути справжніми людьми. Книга стане добрим порадником для батьків, вчителів, психологів, соціологів та усіх хто цікавиться важливими та актуальними проблемами становлення та зміцнення українського суспільства, каже автор Георгій Мельник.

– Те, що відбувається у нашому суспільстві, мені прийшлося її змінювати трошки, бо ті люди пройшли люстрацію, які були в цій книжці. Було 850 сторінок залишилось тільки 400. Звичайно, життя не стоїть на місці. І ця книга має служити нашій молоді для виховання в нашому суспільстві.

Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися