Лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош підтримав у Тернополі Івана Ковалика!

15651620 жовтня під час перебування у Тернополі лідер «Правого сектору» офіційно підтримав кандидата Івана Ковалика, що балотується у м. Тернополі.

«Нині в Україні продовжується Національна революція. Вона відбувається у двох вимірах – проти віковічного московсько-імперіалістичного окупанта на східних теренах України та проти беззаконня, корупції, кримінально-олігархічного режиму на решті території. Тому найвище для нас завдання – об’єднати всі здорові патріотичні сили у боротьбі на цих двох фронтах, – заявив Дмитро Ярош. – Показуючи приклад такої консолідації у боротьбі як із зовнішнім, так і з внутрішніми ворогами, «Правий Сектор» вирішив зняти своїх кандидатів та висловити підтримку представникам Самооборони Майдану, нашим побратимам по барикадах Революції гідності та Антитерористичній операції, а саме:
– керівнику Самооборони Тернопільщини Івану Ковалику (163 округ, Тернопіль).
Нам потрібно зруйнувати хибну думку про те, що де два українці, там три гетьмани. Тому особисто висловлюю підтримку цим справжнім бійцям Національної революції. Знаю, що вони не зрадять, не зламаються, не продадуться!»

Вам також може сподобатися