Тернополяни продовжують вигравати грошові призи від ПриватБанку

252515У період з 1 квітня по 30 вересня 2014 року ПриватБанк проводив акцію для пенсіонерів «Відпочинок без турбот». Кожен учасник акції міг стати переможцем, отримати сертифікат на 5 000 грн і обміняти його на путівку у будь-яку точку світу, а двадцятка інших переможців, яка визначалася кожного місяця, отримувала по 500 гривень.

Як повідомляє Тернопільська прес-служба банку, однією з щасливих пенсіонерок стала тернополянка Якимець Ольга Миколаївна. “На жаль, це був заключний етап акції від ПриватБанку “Відпочинок без турбот”. Зараз можна тільки порадіти за нашу землячку і чекати наступних цікавих акцій від ПриватБанку, – каже керівник прес-служби банку Почтовнюк Дмитро”.

“Дуже приємно, що я, будучи на пенсії, продовжую заробляти гроші для своєї сім’ї, – стверджує Якимець Ольга Миколаївна, призер тернопільського етапу акції ПриватБанку. –  Я обов’язково буду брати участь у всіх акціях банку, а раптом ще раз підфартить!».

Також став відомий головний призер, за підсумками акції “Відпочинок без турбот” – мешканець Кривого Рогу, що отримає сертифікат на 5 000 грн, який можна обміняти на путівку в будь-яку точку світу.

Пенсійне обслуговування – це соціальна програма ПриватБанку. Оформлення пенсійної картки здійснюється миттєво та безкоштовно. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних послуг для пенсіонерів проводяться без стягнення комісії. Користуючись пенсійною карткою, можна отримати надбавку до пенсії – банк нараховує 10 відсотків річних на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус Плюс при розрахунках карткою в торговельних точках і аптеках.

Вам також може сподобатися