Залицяльник виявився крадієм

533465Після смерті чоловіка 32-річна жителька Шумського району намагалася заново влаштувати своє особисте життя. Зійшлася з односельчанином, на 17 років старшим за неї. Та вже невдовзі нове кохання обернулося для жінки розчаруванням. Новоспечений залицяльник виявився крадієм.
Після того, як 32-річна жінка помітила, що в неї вдома зі сховку зникли дві тисячі гривень, одразу ж звернулася за допомогою до працівників районної міліції. Потерпіла розповіла, що не знає як це могло статися, адже вона постійно перебувала вдома, а сторонніх осіб в хату не пускала.
Міліціонери почали з’ясовувати усі обставини зникнення грошей. Уже невдовзі в поле зору правоохоронці потрапив залицяльник потерпілої. І небезпідставно – саме він виявився причетним до крадіжки грошей.
49-річний чоловік зізнався у скоєному, проте пояснити, навіщо так вчинив – не зміг. Крадені гроші він витратив на спиртне.
За вчинене підозрюваному доведеться відповідати за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися