Комунальники готові до проблем, пов’язаних із ускладненням погодних умов

20121210_175647Різке похолодання, яке розпочалося у четвер,  за прогнозами «Укргідрометеоцентру», переросте у дощ  з мокрим снігом та ожеледицею.

Місцями очікуються сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, короткочасне утворення снігового покриву. Також синоптики прогнозують посилення вітру до 15-22 м/с.

Впродовж тижня передбачаються постійні коливання температур, що призводить до утворення ожеледиці переважно у ранкові та вечірні періоди. Враховуючи відсутність стабільної погодної ситуації пішоходи повинні постійно загострювати увагу на стані тротуарів та доріг, перейти на так звану «зимову ходу» та використовувати взуття з спеціальним протектором.

Тернопільські комунальники готові до очікуваного ускладнення погодних умов. На вулицях вже облаштовані спеціальні ящики з піщано-соляною сумішшю підвищеної концентрації для посипання тротуарів,  також в основному завершено заходи з підготовки житлового фонду до зимового періоду.

Нагадуємо також водіям, що саме в перші снігопади збільшується ризик виникнення аварійних ситуацій та скоєння дорожньо-транспортних пригод. Про це варто пам’ятати і пішоходам, та бути особливо уважними  на вулицях.

Просимо не залишати свої авто на проїзній частині, не заважати роботі техніки, аби дорожні та комунальні служби змогли забезпечити очищення вулиць та доріг.

Вам також може сподобатися