Махінаціями росіянина на Тернопільщині займається СБУ

b1349770368883Нещодавно співробітниками управління СБ України в Тернопільській області виявлено підприємство, яке було створене громадянином Російської Федерації з метою ухилення від обмежень у термінах перебування на території України.

Воно до пори до часу слугувало для іноземця надійним прикриттям і дозволяло мінімізувати контроль з боку міграційних, податкових та інших компетентних структур.

Через сумнівність та непрозорість діяльності росіянина на території області управлінням СБ ініційовано анулювання посвідки на його тимчасове проживання, а двом громадянам Російської Федерації заборонено легалізуватись на території області шляхом працевлаштування на регіональних об’єктах господарювання. Повідомили у СБУ.
Свого часу також розміщувалась інформація про наміри офіцера запасу ВПС ЗС РФ влаштуватись на роботу в одному із підприємств Тернопільського району шляхом підробки документів про фахову освіту, яку нібито він отримав в одному із Тернопільських вишів. За матеріалами спецслужби органами внутрішніх справ стосовно іноземця відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.
Що насправді планували робити іноземці на Тернопільщині – просто працювати чи виконувати чиїсь замовлення, стане відомо дещо згодом.

Вам також може сподобатися