Працівники ДАІ закликають до пильності на дорогах

20121210_175647Шестеро людей травмовано у автопригодах, які трапилися на дорогах Тернопільщини впродовж 25-27 жовтня.

Минулої суботи близько 13.00 у Борщові на вулиці С.Бандери водій автомобіля «Ваз-2101» виїхав на тротуар та травмував малолітню дитину, яка йшла з батьком.

Того ж дня, 25 жовтня, біля 19 години на ділянці дороги Тернопіль – Кременець, поблизу селища Вишнівець Збаразького району, водій автомобіля «Шкода Октавія» під час обгону зіткнувся з автомобілем «Ваз 21011», що рухався на зустріч. В результаті зіткнення водій автомобіля «Ваз» отримав травми. Його госпіталізували до Збаразької районної лікарні.

Близько 22.00 на вулиці Раків Кут, села Постолівка Гусятинського району, водій автомобіля «Ваз 2101» не врахував дорожніх обставин та наїхав на пішохода. Останнього з травмами госпіталізували до реанімаційного відділення Гусятинської районної лікарні.

26 жовтня, біля 22 години, в селищі Вишнівець Збаразького району водій автомобіля «Міцубісі» збив велосипедиста, якого з травмами госпіталізували.

На вулиці Микулинецькій Тернополя 27 жовтня близько 2 години ночі водій автомобіля «Пежо» наїхав на електроопору. До лікарні з травмами доставили пасажира легківки.

Повідомлення про автопригоду в селі Товстолуг Тернопільського району надійшло 27 жовтня о 14.55. При виїзді на місце події було встановлено, що на вулиці Л.Українки водій автомобіля «Фіат скудо» збив пішохода, якого з переломами госпіталізували.

По кожній автопригоді проводяться слідчі дії. Працівники ДАІ звертаються до учасників дорожнього руху не повторювати чужих помилок, цінувати людське життя.

Вам також може сподобатися