Тернополян просять приносити речі для дітей-сиріт і біженців зі сходу України

peresДопомогу дітям сходу України тернополяни можуть приносити на склад №2 Логістичного центру.

Теплі речі, взуття, іграшки, миючі засоби, ковдри, медикаменти згодом везуть у дитячі, пологові будинки, дітям біженців. Докладно – у сюжеті кореспондента телекомпанії TV-4.

– Ми приймаємо всі речі. Дуже багато приносять речей для діток. Несуть ковдри, білизну дитячу, іграшки, взуття. Ми це все сортуємо от в такі мішечки і одразу надписуємо: від одного місяця до року, наприклад. Дуже гарні речі також несуть. Але потрібні ще розмальовки, олівці, книжечки, – розповідає волонтер Оксана Нанішвілі.

Тернополян просять приносити для дітей сходу теплі речі, взуття, засоби гігієни, іграшки. Потрібна й допомога для пологових будинків – медикаменти, білизна.

– Приїжджають із районів, де у школах збирають. Дуже гарно виглядає, коли дітки назбирали, в коробочки, все підписано, а зверху – лист звернення для діток. Передаємо допомогу, відповідно до потреб. Ми спілкуємося з волонтерами із тих регіонів. Вони нам кажуть, що потрібно, куди потрібно. Передаємо все, причому не тільки сиротам, а й біженцям, – каже Оксана Нанішвілі.

Довідково. Детальніше про те, що потрібно дітям сходу, можна дізнатися, зателефонувавши на “гарячу лінію» – 097-205-50-55. Працює склад №2 Логістичного центру на вул. Академіка Дністрянського, 10 ( у напрямку «Східного» масиву).

Джерело: 7 Днів

Вам також може сподобатися