За корупцію притягнутий до відповідальності директор лісництва

41826Кременецький районний суд, погодившись із позицією прокуратури, визнав винним директора державного підприємства «Кременецьке лісове господарство» у вчиненні корупційного правопорушення за ст.172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Встановлено, що посадовець, ігноруючи вимоги Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», не повідомив вище керівництво про наявний конфлікт інтересів під час укладення цивільно-правового договору. Директор ДП «Кременецьке лісове господарства» уклав договір про виконання робіт, вартістю 190 тис. грн. з приватною фірмою, співзасновником якої являється його мати.
Рішенням апеляційного суду Тернопільської області від 24 жовтня 2014року постанову Кременецького районного суду залишено в силі.

Додатково: посадовець, притягнутий до адміністративної відповідальності, також є одним із підозрюваних у              кримінальному провадженні за фактом розкрадання понад 800 тис. грн. державних коштів, що розслідується прокуратурою області

Вам також може сподобатися