У Тернополі на вулиці Чалдаєва оновлюють спортивний майданчик

15156555Представники ПП «Комфорт Еко Сервіс» проводять капітальний ремонт на майданчику поблизу будинків, що на Чалдаєва, 1-3. Працівники знімають стару сітки та фарбують каркаси огорожі майданчика.

– Для зручності тернополян, буде зроблено три входи на спортивний майданчик, – розповідає Ігор Кравець, директор ТОВ «Коменерго-Тернопіль 3». – Раніше вхід був один, і тому сітку постійно намагалися розірвати, щоб зайти у «зручному» місці. Тепер ця проблема буде вирішена. Оскільки асфальтне покриття майданчика перебуває у хорошому стані, ми не будемо його змінювати. На існуючому покритті буде нанесена розмітка під волейбольний та футбольний майданчики, також тут буде місце для гри у мініфутбол.  Займатися на майданчику зможуть і турнікмени, адже тут облаштують перекладину.  Згідно із задумом, в межах майданчика встановлять лавку та металеві вішаки для одягу,  а також урну для сміття.  Загалом роботи з реставрації майданчика триватимуть приблизно до 15 листопада.

Благоустрій прилеглої території та відновлення сходів неподалік від майданчика, за словами Ігоря Кравця, буде здійснено у рамках двомісячника благоустрою весною 2015 року.

Вам також може сподобатися